Редактор: e-mail: Колаж Телевизия 7/8, БулфотоДипломатът Бойко Ноев изрази сензационно мнение за дейността

...
Редактор: e-mail: Колаж Телевизия 7/8, БулфотоДипломатът Бойко Ноев изрази сензационно мнение за дейността
Коментари Харесай

Ноев: Гешев и Цацаров са пряко замесени при предоставянето на Интерпол на фалшиви имена на руснаците, които са били в България

Редактор: 

e-mail: 

Колаж Телевизия 7/8, Булфото

Дипломатът Бойко Ноев изрази сензационно мнение за активността Иван Гешев и Сотир Цацаров. Ноев сподели, че има съществено съображение да счита, че двамата са прикривали закононарушение, включително и за ролята на съветските шпиони в България.

Иван Гешев няма ход след тези митинги против него, че е подвластен, тъй като е оставил след себе си следи на прикриване и може би съучастничество в закононарушение. Може би споделям, с цел да за да не вървиме да се обясняваме по съдилищата. Но аз имам съображение да смятам, имам доста обосновани догатки, че Иван Гешев взе участие в прикриването на закононарушение. В това число за ролята на руснаците в България, нали това нещо скоро ще излезе, аз го споделих към този момент. Имах мотив да го кажа, че Иван Гешев и Цацаров са директно намесени персонално в даването на Интерпол на подправени имена на руснаците, които са били на наша територия, което е предиздвикало Интерпол да желае от нашите управляващи същинските имена. Представяте ли си до каква степен са стигнали, да не приказваме какви още неща са правили, по какъв начин са прикривали закононарушения към новичока и по този начин нататък, тъй че Иван Гешев няма ход. Не знам за него дали избавлението ще е просто да си подаде оставката и да отиде в забвение или да попадне под ударите на закона, тъй като второто си го е проработил, сподели Бойко Ноев в " Студио хъ " по Телевизия 7/8.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР